Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

LampDesign AS utvikler og produserer moderne LED lamper basert på eget design. Filosofien bak designet er rette, bølgete eller bøyde linjer, kombinert med effektiv og valgbar type LED belysning med lavt energibruk.

Målet er å tilfredsstille behovet for effektiv belysning og samtidig lage et møbel som passer inn i omgivelsene, enten dette er ditt nye kjøkken, soverom eller annet. Bedriften produserer i Norge basert på egenutviklede komponenter og elektronikk fra de beste samarbeidspartnerne.

Alle lamper har et innslag av egenart og individualitet i seg og produseres delvis etter mottak av ordre og delvis på forhånd. Leveringstidene kan derfor variere noe, de fleste lampene er likevel hos kunden innen 2 uker.

Komponentnene i produktene har høy kvalitet, -treverk, elektronikk, oppheng, dette er lamper som er laget for å vare. Vi vil derfor kunne tilby inntil 5 års garanti på utvalgte produkter.

Skulle det likevel, i løpet av garantitiden, oppstå feil som kan tilskrives vårt produkt og produksjon, vil vi reparere lampen for deg uten andre kostnader enn frakt én vei.

 

Har du innspill vedrørende design, forespørsler eller annet, vennligst benytt KONTAKT OSS knappen øverst i skjermbildet. 

 

LampDesign AS

Organisasjonsnummer: 920 989 055

E-post: svein.eriksen@ibidium.no

Telefon: +4792038575